Huisregels

Het is wettelijk verplicht om bij het brengen van uw dier een geldig dierenpaspoort of vaccinatieboekje aan ons te overhandigen. Entingen moeten minstens 10 dagen tevoren en mogen niet langer dan 12 maanden geleden verricht zijn. Alle honden moeten tegen kennelhoest zijn ingeënt.

Elke hond dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien; ofwel door de eigenaar zelf of bij aankomst in het pension. Hiervoor wordt een aanvullend tarief gerekend.

Het pension kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziekte, ontsnapping, verwonding of overlijden van de in bewaring gegeven hond.

Indien nodig wordt diergeneeskundige hulp ingeroepen: de kosten worden doorberekend aan de eigenaar van het dier.

Wanneer eigen voeding voor de hond wordt meegebracht; graag aanleveren in afgesloten bewaarbak. Er wordt geen korting gegeven op de tarieven.

Brengen en ophalen van de hond kan uitsluitend tijdens de openingstijden.

De reservering kan tot 10 dagen vóór de besproken datum kosteloos geannuleerd worden. Binnen 10 dagen vóór de besproken datum worden alle gereserveerde dagen in rekening gebracht.

Indien de in bewaring gegeven dieren niet binnen 14 dagen na datum van afspraak zijn opgehaald (uitgezonderd wanneer het pension door de eigenaar op de hoogte is gebracht); geeft de eigenaar hiermee te kennen afstand te hebben gedaan van zijn of haar dieren. De dieren blijven vervolgens eigendom van Dierenpension Varsenerhof totdat alle kosten van het verblijf van de dieren zijn voldaan.

Betaling op het moment van ophalen, graag per pin of telefonische overboeking.